No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Magusad korvikesed.

by - esmaspäev, juuni 13, 2016


Täiuslikud ja lihtsalt valmivad korvikesed. Neid korvikesi saad kasutada erinevate magustoitude serveerimiseks.

Retsept.
250 gr jahu
150 g külma võid
100 g tuhksuhkrut
1 näpuotsatäis soola
1 muna
maitsesta sidruni-või vanilli maitse järgi.

 Valmistamine:
1. Mudi sõrmeotstega segamini külm või ja jahu, kuni segu muutub liivataoliseks massiks.
2. Lisa juurde suhkur, sool ja sega
3. Nüüd pane muna ja sega, aga nii vähe kui võimalik, kuni segu saab ühtlaseks.
4. Pane saadud segu kilekotti, suru massiks ja tõsta külmkappi tunniks seisma.
5. Võta külmikust ja mudi veidi pehmemaks, ning rulli taignarulliga 5 mm paksuseks, lõika vormiga (morsiklaasi, või tavalise vormiga) suru väiksem klaas või vorm, et anda taignale kausikese kuju.
6. Küpseta 180 kraadi juures 10 minutit, seejärel keera nad teistpidi ja küpseta veel 3 min. kuni nad muutuvad kuldpruuniks.
7. Lase jahtuda.
8. Kasuta korvikesi magusa serveerimiseks.

Head isu.

Allikas
     

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate